Gustavo Salmerón

Gustavo Salmerón, nado en Madrid o 27 de agosto de 1970, é un actor e director de cinema, teatro e televisión español. Estudou Arte Dramática en Madrid con Cristina Rota e con Mariano Barroso. Protagonizou varias películas españolas, algunhas de grande éxito como Mensaka. Foi parella sentimental da tamén actriz Elena Anaya.

Infotaula de personaGustavo Salmerón

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento27 de agosto de 1970 Editar o valor em Wikidata (53 anos)
Madrid, España Editar o valor em Wikidata
Desaparición
Datos persoais
País de nacionalidadeEspaña Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor , director de cinema , guionista Editar o valor em Wikidata
LinguaLingua castelá Editar o valor em Wikidata
Familia
ParellaBeatriz Montañez Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm0758687 Twitter: salmerongustavo Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Ano Película Director
2008 Carlitos y el campo de los sueños
2007 Body Armour
2006 Remake
2006 La explicación
2005 Reinas
2004 Fuera del cuerpo
2004 Diez Minutos
2003 The other shoe
2002 La playa de los galgos
2000 El arte de morir
2000 Asfalto
1999 Operación Fangio
1998 The Man with Rain in His Shoes
1998 Mambi
1998 Mensaka
1998 Atómica
1997 99,9

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar