Erik Per Sullivan

actor estadounidense

Erik Per Sullivan, nado o 12 de xullo de 1991 en Worcester, Massachusetts, é un actor estadounidense coñecido polo seu papel de Dewey na serie de televisión da FOX Malcolm in the Middle. Apareceu en numerosos filmes, entre eles os máis destacábeis: un papel protagonista no filme de terror de 2001 Wendigo, aparece no filme de 2002 Unfaithful e o neno orfo Fuzzy Stone, no filme As normas da casa da sidra.

Erik Per Sullivan
Nome completoErik Per Sullivan
Nacemento12 de xullo de 1991 (31 anos)
LugarWorcester, Massachusetts, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enUniversidade do Sur de California e Phillips Exeter Academy
ProfesiónActor
Na rede
IMDB: nm0838059 Allocine: 64369 Rottentomatoes: celebrity/eric_per_sullivan Allmovie: p285121 TV.com: people/erik-per-sullivan
Twitter: erikpersullivan Instagram: erikpsul Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
1998 Armageddon Neno con Rocket Ship Sen creditar
1999 As normas da casa da sidra Fuzzy
2000 Wonderland Tucker Banger 1 episodio
2000-2006 Malcolm in the Middle Dewey Papel principal
2001 Joe Dirt Little Joe Dirt
Wendigo Miles
Black of Life Jimmy 1 episodio
2002 Unfaithful Charlie Sumner
The King of Queens Young Arthur 1 episodio
2003 Finding Nemo Sheldon Voz
2004 Christmas with the Kranks Spike Frohmeyer
2006 Once Not Far From Home Little Boy
Arthur and the Invisibles Mino Voz
2007 Mo Mo Title Mo
2010 Twelve Timmy