Douglas McGrath

Douglas Geoffrey McGrath, nado en 1958 é un guionista estadounidense, como tamén actor e director de películas.

Douglas McGrath
Nacemento2 de febreiro de 1958
LugarNova York
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enUniversidade de Princeton
Profesióndirector de cinema, guionista, actor e actor de cinema
editar datos en Wikidata ]

Filmografía parcialEditar

GuionistaEditar

  • Infamous (2006)
  • Nicholas Nickleby (2002)
  • Company Man (2000)
  • Emma (1996)
  • Bullets Over Broadway (1994)
  • Born Yesterday (1993)
  • L.A. Law (1 episodio, 1989)
    • "One Rat, One Ranger"
  • Saturday Night Live (12 episodios, 1980–1981)

ActorEditar

  • Hollywood Ending (2002) – Convidado dunha comida
  • Small Time Crooks (2000) – Avogado francés
  • Company Man (2000) – Alan Quimp
  • The Insider (1999) – Investigador privado
  • Celebrity (1998) – Bill Gaines
  • Happiness (1998) – Tom
  • Prix Fixe (1997) – Bob Waterman
  • The Daytrippers (1996) – Chap
  • Quiz Show (1994) – Snodgrass

DirectorEditar

Véxase taménEditar

Ligazón externaEditar