Alborada (grupo musical do Perú)

Alborada é un grupo peruano de música andina indíxena creado no ano 1984. Moitas das súas cancións están cantadas en lingua quechua.

Alborada
OrixeOcobamba, Flag of Peru.svg Perú
Período1984 - actualidade
Xénero(s)Música andina
MembrosSixto Ayvar Alfaro
Lennin De La Torre
Víctor Valle
Wilber Ayvar Alfaro
Na rede
http://www.alborada.pe/
Facebook: ALBORADAPAGINAOFICIAL Spotify: 18tnox2pMnpJfd7CxNdo51 Musicbrainz: dacdace9-34bf-48c2-a490-f6db2455a127 Discogs: 2219185 Allmusic: mn0002106883 Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

  • 1992 - Encuentros
  • 1994 - Dedicado
  • 1995 - Transfusión
  • 1996 - Astrovisión
  • 1997 - Tropical
  • 1998 - Melodías del corazón 1
  • 2000 - Melodías del corazón 2
  • 2001 - Melodías inolvidables
  • 2002 - Meditación
  • 2003 - Five spirits
  • 2004 - Los chankas viven
  • 2004 - Alborada en vivo
  • 2004 - Alborada en vivo DVD
  • 2005 - Instrumental
  • 2005 - Caminos al sol
  • 2005 - Melodías Navideñas
  • 2006 - Anquayllu
  • 2006 - Sunqunchikpy Otavalo
  • 2007 - Qapaq Anquayllu en vivo
  • 2007 - Pacha Achikyaq
  • 2008 - Chancascuna Kutimuynin
  • 2011 - Pachacutec Qoscollacta

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar