The Kills

The Kills é unha banda de indie rock formada pola vocalista estadounidense Alison Mosshart ("VV") e o guitarrista británico Jamie Hince ("Hotel"). Os seu primeiros tres álbums, Keep On Your Mean Side, No Wow, e Midnight Boom, reciiron loubanzas da crítica. Blood Pressures, o seu cuarto e máis recente traballo, foi publicado o 4 de abril de 2011.

The Kills
The Kills Heaven March 2011.jpg
OrixeReino Unido Reino Unido
Estados Unidos de América Estados Unidos
Período2000 - presente
Xénero(s)indie rock, garage rock, garage punk, post-punk revival, lo-fi, art punk, blues punk
Selo(s) discográfico(s)Domino Records, Rough Trade Records, RCA Records, Dim Mak Records
MembrosAlison Mosshart
Jamie Hince
Artistas relacionadosThe Raconteurs, Blyth Power, Scarfo, Discount, The Dead Weather
Páxina webhttp://www.thekills.tv/

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Keep on Your Mean Side 2003 Domino Records
No Wow 2005 Domino Records
Midnight Boom 2008 Domino Records
Blood Pressures 2011 Domino Records
Ash & Ice 2016 Domino Records

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar