Redd Kross

Redd Kross é unha banda estadounidense de rock alternativo procedente de Hawthorne (California). O grupo ten as súas raíces en 1978 nunha banda de punk rock chamada The Tourists, fundada polos irmáns Jeff e Steve McDonald mentres estaban no instituto. A estes uníronselles os seus amigos Greg Hetson e John Stielow e Redd Kross realizou o seu primeiro concerto abrindo para Black Flag.

Redd Kross
Redd Kross 2.jpg
Redd Kross en 2007
OrixeHawthorne (California), Flag of the United States.svg
Período1980 - 1997
2004 - presente
Xénero(s)rock alternativo, power pop, pop punk, hardcore punk
MembrosJeff McDonald
Steve McDonald
Jason Shapiro
Roy McDonald
Na rede
http://reddkross.com/
IMDB: nm3076027 Facebook: ReddKross Twitter: reddkross Instagram: reddkross MySpace: reddkross Youtube: UCD3aSE6XbLviHynFZEWc2zg Bandcamp: reddkrossSouncloud: reddkross Spotify: 1USc9u5yL4tUaQKhGWNuvj Musicbrainz: d3a4e499-19cf-4676-8aff-4a326b47cdb2 Songkick: 1367620 Discogs: 187786 Allmusic: mn0000385611 Deezer: 131919 Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Born Innocent 1982 Smoke 7, Frontier
Neurotica 1987 Big Time
Third Eye 1990 Atlantic Records
Phaseshifter 1993 This Way Up
Show World 1997 Universal International
Researching the Blues 2012 Merge Records

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar