Paul L. Smith

actor estadounidense

Paul Lawrence Smith, nado o 24 de xuño de 1936 en Everett, Massachusetts, e finado o 25 de abril de 2012 en Ra'anana, Israel, foi un actor, cantante e humorista estadounidense.

Infotaula de personaPaul L. Smith

Editar o valor em Wikidata
Nome orixinal(en) Paul Lawrence Smith
(en) Adam Eden Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Paul Lawrence Smith Editar o valor em Wikidata
24 de xuño de 1936 Editar o valor em Wikidata
Everett (Massachusetts), Estados Unidos de América (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Morte25 de abril de 2012 Editar o valor em Wikidata (75 anos)
Ra'anana, Israel (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeEstados Unidos de América
Israel Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade Brandeis Editar o valor em Wikidata
Actividade
Campo de traballoActuación cinematográfica, dirección de cine e Produción de cinema Editar o valor em Wikidata
Ocupaciónactor de cinema , director de cinema , realizador , actor de xénero , actor , actor de televisión , produtor de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1963 Editar o valor em Wikidata - 2012 Editar o valor em Wikidata
LinguaLingua hebrea e lingua inglesa Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm0809544 Allocine: 3558 Allmovie: p111942 TV.com: people/paul-l-smith IBDB: 100494
Musicbrainz: bdb42163-1029-4375-b439-d2587339c384 WikiTree: Smith-335887 Find a Grave: 190862792 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Ano Título Personaxe Notas
1973 The Gospel Road Peter
1974 Moses the Lawgiver Rebel
1978 Expreso de medianoite Hamidou
1979 The In-Laws Mo
Disaster on the Coastliner Jim Waterman
1980 Popeye Bluto
1983 Pieces Willard
1984 Return of the Tiger Paul
Dune Glossu Rabban
1985 Red Sonja Falkon
Crimewave Faron Crush
1986 Haunted Honeymoon Dr. Paul Abbot
1988 Gor Surbus
1989 Sonny Boy Slue
Caged Fury Garda
Ten Little Indians Elmo Rodgers
1994 Maverick Arquiduque
2008 Paul Smith: The Reddest Herring El mesmo Entrevista

Discografía editar

  • I'm Mean (1980)

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar