Manuel Carrasco Galloso

escritor español

Manuel Carrasco Galloso, nado en Isla Cristina, Huelva, o 15 de xaneiro de 1981, é un cantante español que xurdiu da segunda edición do célebre concurso "Operación Triunfo".

Manuel Carrasco Galloso
Manuel Carrasco (cropped).jpg
Nome completoManuel Carrasco Galloso
Nacemento1 de xaneiro de 1981
 Isla Cristina
NacionalidadeEspaña
Ocupaciónescritor
editar datos en Wikidata ]

DiscografíaEditar

  • 2003 - "Quiéreme" (máis de 250.000 copias vendidas) 2 de platino.
  • 2004 - "Manuel Carrasco" (máis de 70.000 copias vendidas) Ouro.
  • 2006 - "Tercera Parada" (máis de 40.000 copias vendidas) Ouro.
  • 2008 - "Inercia" (máis de 40.000 copias vendidas) Ouro.

OutrosEditar

  • 2007 - Tercera Parada Reedición
  • 2009 - Inercia (Edición Especial)

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar