Kiowa Gordon

actor estadounidense

Kiowa Joseph Gordon, nado en Berlín o 25 de marzo de 1990, é un actor estadounidense. É coñecido por interpretar o papel de Embry Call na saga de The Twilight.

Kiowa Gordon
Paparazzo Presents Kiowa Gordon.jpg
Gordon en novembro de 2009.
Nome completoKiowa Joseph Gordon
Nacemento25 de marzo de 1990 (31 anos)
LugarBerlín, Alemaña
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enCactus Shadows High School
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
2009 The Twilight Saga: New Moon Embry Call
2010 The Twilight Saga: Eclipse Embry Call
2011 Into the Darkness Brad
Murder for Dummys Andrew
The Twilight Saga: Breaking Dawn Embry Call
2012 The Lesser Blessed Johnny Beck
The Projectionist Soldado LockLear
2014 The Red Road Junior Elenco principal

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar