Jay Tavare

Actor e xornalista estadounidense

Jay Tavare, nado o 23 de marzo de 1968 na Nación Navajo, nos Estados Unidos, é un actor amerindio de ascendencia navajo.

Jay Tavare
Nacemento23 de marzo de 1968 (53 anos)
LugarNación Navajo Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
ProfesiónActor, xornalista
http://www.jaytavare.com
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel
1994 Street Fighter Vega
1996 Executive Decision Nabill
1999 Unbowed Waka Mani
2000 Escape to Grizzly Mountain Tukayoo
2002 Adaptation Matthew Osceola
2003 Desaparicións Kayitah
Cold Mountain Swimmer
2004 El Padrino Axente especial Sanchez
2005 Into the West Xefe Prairie Fire
2006 Pathfinder Black Wing
2008 Turok: Son of Stone Voz de Koba
2008 CSI: Miami "Going Ballistic" Manny Ortega
2011 Vatos Locos Jimmy Cavera

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar