Abrir o menú principal

Jarmo Mäkinen, nado o 29 de maio de 1958 en Karstula, é un actor finés de cinema e televisión.

Jarmo Mäkinen
Jarmomakinen.jpg
Jarmo Mäkinen.
Nome completoJarmo Mäkinen
Nacemento29 de maio de 1958 (60 anos)
LugarKarstula, Finlandia Finlandia
NacionalidadeFinlandia
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

  • 2010 - Kommissarie Späck
  • 2009 - Hjälp! (Serie de televisión)
  • 2009 - De halvt dolda (Serie de televisión)
  • 2007 - Höök (Serie de televisión)
  • 2006 - Babas bilar
  • 2005 - Den utvalde
  • 2004 - Rånarna
  • 2004 - Rancid
  • 2004 - Populärmusik från Vittula
  • 2002 - Beck - Sista vittnet
  • 2000 - Dykaren
  • 1999 - Insider (Serie de televisión)
  • 1998 - Zingo
  • 1997 - Vita lögner (Serie de televisión)
  • 1996 - Jägarna

Véxase taménEditar