hide

músico xaponés

Hideto Matsumoto, máis coñecido como hide, (nado o 13 de decembro de 1964 en Yokosuka, Xapón, e falecido o 2 de maio de 1998) foi un guitarrista de rock, da banda X Japan.

Hide
Xjapan hongkong2.jpg
Nome completo松本 秀人
Nacemento13 de decembro de 1964
OrixeYokosuka, Xapón Flag of Japan.svg
Falecemento2 de maio de 1998
 Toquio
Ocupaciónguitarrista, cantante, compositor, cantautor e Produción musical
Instrumento(s)guitarra
Relacionado conX Japan
editar datos en Wikidata ]

DiscografíaEditar

  • Hide Your Face (1994)
  • Psyence (1996)
  • Ja, Zoo (1998)
  • Zilch 3.2.1 (1998)
  • hide SINGLES—Junk Story (2002)

Véxase taménEditar

Outros artigosEditar