Gerard McCarthy

Gerard McCarthy, nado o 31 de marzo de 1981 en Belfast é un actor de Irlanda do Norte.

Gerard McCarthy
Nome completoGerard McCarthy
Nacemento31 de marzo de 1981
LugarBelfast, Irlanda do Norte
NacionalidadeReino Unido
Educado enSt. Mary's Christian Brothers' Grammar School, Belfast e Laine Theatre Arts
ProfesiónActor
Na rede
http://www.gerardmccarthy.co.uk/
IMDB: nm2490263 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

TraxectoriaEditar

A súa carreira coma actor comezou no teatro, cando entrou no Laine Theatre Arts, graduándose en 2002.

Máis recentemente realizou os papeis de Kevin McSwain no drama da BBC The Fall e Bronsted na serie de televisión Vikings.

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
2005 On Eagles Wing Televisión
2006-2010 Hollyoaks Serie de televisión
2008 Hollyoaks Later Serie de televisión
2009 Belonging to Laura
2011 The Merry Wives of Windsor
2012 Titanic: Blood & Steel Ashley Stokes Serie de televisión
2013 Vikings Bronsted Serie de televisión
2013 The Fall Kevin McSwain Serie de televisión
2014 A Nightingale Falling Capitán Shearing
2014 Puppy Love Damon Peachey Serie de televisión

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar