Diferenzas entre revisións de «Wikipedia:Política de protección»

 
==== Revisión de historial ====
Cando se precisa unha revisión dunha páxina borrada, só os administradores poden revisar as edicións eliminadas da mesma. Se consideran que pode ser beneficioso permitir a outros usuarios revisar o contido da páxina eliminada, poden restaurar a páxina por un período de tempo determinado, deixándoa en blanco ou cunha mensaxe de aviso, e aplicar unha protección completa temporal para evitar máis edicións. Desta forma o contido previo da páxina estará accesible para tódolos editores por medio do [[Axuda:Historial|historial]] da mesma.
<!-- If a deleted page is going through [[Wikipedia:Deletion review|deletion review]], only administrators are normally capable of viewing the former content of the page. If they feel it would benefit the discussion to allow other users to view the page content, administrators may [[Wikipedia:Restore|restore]] the page, blank it or replace the contents with {{tlx|TempUndelete}} or a similar notice, and fully protect the page to prevent further editing. The previous contents of the page are then accessible to everyone via the [[Help:Page history|page history]]. -->
 
==== Nomes xenéricos de ficheiros ====