Abrir o menú principal

Dee Dee Sharp

música estadounidense

Dee Dee Sharp, nada como Dione LaRue o 9 de setembro de 1945 en Filadelfia (Pensilvania), é unha cantante estadounidense de R&B que principou a súa carreira na música como vocalista de apoio no ano 1961.

Dee Dee Sharp
Nacemento9 de setembro de 1945
 Filadelfia
NacionalidadeEstados Unidos de América
Ocupacióncantante e música
editar datos en Wikidata ]

DiscografíaEditar

Álbums de estudioEditar

  • 1962: Biggest Hits
  • 1962: It's Mashed Potato Time
  • 1962: Songs Of Faith
  • 1962: Down To Earth canda Chubby Checker
  • 1963: Do The Bird
  • 1963: Down Memory Lane
  • 1975: Happy Bout The Whole Thing
  • 1977: What Color Is Love
  • 1980: Dee Dee

CompilaciónsEditar

  • 1963: 18 Golden Hits
  • 1963: All The Hits
  • 1963: Biggest Hits
  • 2005: Best Of Dee Dee Sharp 1962-1966

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar