Christian Serratos

actriz estadounidense

Christian Marie Serratos, nada en Pasadena (California) o 21 de setembro de 1990, é unha actriz estadounidense. É coñecida por interpretar a Angela Weber na saga Twilight, serie de filmes baseados nas novelas de Stephenie Meyer.

Christian Serratos
Christian Serratos 2009.jpg
Christian Serratos no 2009.
Nome completoChristian Marie Serratos
Nacemento21 de setembro de 1990 (31 anos)
LugarPasadena (California) Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
ProfesiónActriz
Na rede
IMDB: nm1589312 Allocine: 240075 Rottentomatoes: celebrity/christian-serratos Allmovie: p461147 TV.com: people/christian-serratos
Twitter: cserratos Instagram: christianserratos MySpace: christianserratosmusic Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cine
Ano Filme Papel Notas
2006 Cow Belles Heather Perez
2008 Twilight Angela Weber
2009 The Twilight Saga: New Moon Angela Weber
2010 The Twilight Saga: Eclipse Angela Weber
2011 96 Minutes Lena
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 Angela Weber
2011 Howlin' for You Cleo Vídeo musical
2011 Lip Service Roxie Santos
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Angela Weber
2012 7500 Raquel Mendoza

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar