Abrir o menú principal

Brais Abad, nado na Coruña, é un actor galego.

Brais Abad
Nacemento?
LugarA Coruña, Galicia Galicia
NacionalidadeEspaña
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cinema e televisión
Ano Título Papel Notas
2005 Galatasaray-Dépor
2006-2008 Maridos e mulleres Alexandre "Alex" Serie de televisión
2009 Matalobos Serie de televisión, 2 episodios
2010 Amor ansioso Chemari Curtametraxe
2010 A estadea Curtametraxe
2011 Estado e pobo Curtametraxe
2011 Far blues Curtametraxe
2011 Vermello Curtametraxe
2011 Amanecidos

Véxase taménEditar