Abrir o menú principal

Bleona Qereti, nada en Korçë o 14 de maio de 1979, é unha cantante albanesa.

Bleona
Bleona Qereti's Ibiza photo shoot by Vincent Peters (01).png
Nacemento14 de maio de 1979
 Korçë
NacionalidadeEstados Unidos de América e Albania
Alma máterUniversity of Arts (Albania)
Ocupacióncantante, actriz de televisión e modelo
editar datos en Wikidata ]

DiscografíaEditar

  • Kam Qejfin Tim (1997)
  • Nese Me Do Fort (1999)
  • S'me Behet Vone (2001)
  • Ik Meso Si Dashurohet (2002)
  • Ti Nuk Di As Me Ma Lyp (2003)
  • Greatest Hits (2005)
  • Boom Boom (2005)
  • Mandarin (2007)

 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.