Anthony Ray Parker

actor estadounidense

Anthony Ray Parker, nado en Saginaw (Míchigan) o 13 de maio de 1958, é un actor estadounidense.

Anthony Ray Parker
Nome completoAnthony Ray Parker
Alcume/outrosAntony Rarker / A. R. Parker
Nacemento13 de maio de 1958 (62 anos)
LugarSaginaw, Míchigan, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

TraxectoriaEditar

En 2011 residía nos Ánxeles (California). Durante anos, a finais dos anos 1990 e inicio dos 2000, Parker estableceuse en Nova Zelandia e tivo unha carreira destacada na televisión en varios espectáculos como socio de Paul Suzanne. Apareceu no filme Matrix como "Dozer". No 2006, Parker protagonizou o filme de John Cena, The Marine. Tamén apareceu no filme de terror Dead Air.

Filmou unha serie de programas de televisión e filmes en Australia e Nova Zelandia.

Anthony Ray Parker ten unha filla e dous fillos, os cales actualmente residen en Nova Zelandia.

FilmografíaEditar

Ano Filme Papel Notas
2009 The Fast Lane
2008 Dead Air
2007 TKO Slim
2006 The Marine Morgan
2000 Xena: Warrior Princess Mephistopheles
1999 Matrix Dozer
1996 The Frighteners

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar