Angela Gossow

cantante alemá

Angela Nathalie Gossow, nada o 5 de novembro de 1974 en Colonia, é unha cantante alemá principalmente coñecida por ser a antiga vocalista principal da banda de death metal melódico sueca Arch Enemy. Con anterioridade tamén foi integrante dos grupos musicais Asmodina e Mistress.

Angela Gossow
Arch Enemy 3 04082007140607.jpg
Angela Gossow en 2008.
Nome completoAngela Nathalie Gossow
Nacemento5 de novembro de 1974 (47 anos)
OrixeColonia, Renania do Norte-Westfalia, República Federal de Alemaña Alemaña Occidental
OcupaciónCantante
XéneroDeath metal melódico, thrash metal e death metal
Instrumento(s)Voz, guitarra e acordeón
Selo(s) discográfico(s)Century Media Records
Relacionado conArch Enemy
Tempo en activo1991 - 2014
Na rede
http://www.archenemy.net/
http://www.angelagossow.com/
IMDB: nm1631110 Facebook: angelagossowofficial Twitter: AGossow Instagram: thegossow MySpace: angelagossow Spotify: 5TClu7BnUh8oXuBC5GiVLQ Musicbrainz: c127bd71-2206-42a4-808b-3abc3f412515 Songkick: 1169555 Discogs: 406524 Allmusic: mn0000382571 Deezer: 399023 Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

Con AsmodinaEditar

  • Your Hidden Fear (Demo, 1991)
  • The Story of the True Human Personality (Demo, 1994)
  • Promo 1996 (Demo, 1996)
  • Inferno (1997)

Con MistressEditar

  • Mistress (Demo, 1998)
  • Worship the Temptress (Demo, 1999)
  • Party in Hell (Demo, 2000)

Con Arch EnemyEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar