Alfredo González Vilela

Alfredo González Vilela, nado o 11 de febreiro de 1951 en Becerreá, é un músico galego.

Alfredo González Vilela
Nacemento11 de febreiro de 1951
 Becerreá
NacionalidadeEspaña
editar datos en Wikidata ]

TraxectoriaEditar

Foi membro do grupo Petapouco, coñecido por recoller a tradición da música de taberna galega, con Mariano Alonso formou o dúo Lembranzas. Residente en Barcelona desde 1977 onde fundou o grupo folk Zoa.

DiscografíaEditar

  • Diáspora, 1999
  • Diáspora II, 2003
  • Agarimos
  • Corazón bohemio[1]
  • O Gaiteiro, 2009, con Xosé Luís Foxo[1]
  • Lucus, 2009[1]
  • Interiores, 2009[1]
  • Marexada, 2010[1]
  • Veritas mi[2]
  • Dindondin[1]

NotasEditar