Warren Beatty

Henry Warren Beaty, nado o 30 de marzo de 1937 en Richmond, Virxinia, é un actor, produtor, guionista e director de cine estadounidense.

Warren Beatty
Warren Beatty.jpg
Warren Beatty en 2001.
Nome completoHenry Warren Beaty
Nacemento30 de marzo de 1937 (85 anos)
LugarRichmond, Virxinia, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enNorthwestern University School of Communication, Stella Adler Studio of Acting, Universidade Northwestern e Washington-Liberty High School
PaiIra Owens Beaty
NaiKathlyn Corinne Maclean
Cónxuxe(s)Annette Bening (1992–presente)
FillosElla Beatty e Isabel Beatty
ProfesiónActor, produtor, guionista e director de cine
(1957-presente)
Na rede
IMDB: nm0000886 Allocine: 725 Rottentomatoes: celebrity/warren_beatty Allmovie: p81105 TCM: 12173 TV.com: people/warren-beatty IBDB: 31401 WikiTree: Beaty-557 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Filme Personaxe Notas
1961 Esplendor na herba Bud Stamper
The Roman Spring of Mrs. Stone Paolo di Leo
1962 All Fall Down Berry-Berry Willart
1964 Lilith Vincent Bruce
1965 Acosado Mickey One
Promise Her Anything Harley Rummell
1966 Kaleidoscope Barney Lincoln
1967 Bonnie e Clyde Clyde Barrow
1970 The Only Game in Town Joe Grady
1971 McCabe e a Sra. Miller John McCabe
$ Joe Collins
1974 The Parallax View Joseph Frady
1975 Shampoo George Roundy
The Fortune Nicky Wilson
1978 O ceo pode agardar Joe Pendleton
1981 Reds John Reed
1987 Ishtar Lyle Rogers
1990 Dick Tracy Dick Tracy
1991 Bugsy Bugsy Siegel
1994 Love Affair Mike Gambril
1998 Bulworth Sen. Jay Billington Bulworth
2001 Town & Country Porter Stoddard

Véxase taménEditar