Václav Noid Bárta

Václav Noid Bárta, nado como Václav Bárta, é un cantante, compositor, modelo e actor checo.

Václav Noid Bárta
20150516 ESC 2015 Marta Jandová & Václav Noid Bárta 9334.jpg
Nome completoVáclav Bárta
NacementoFlag of Czech Republic.svg Praga, República Checa
Orixe27 de outubro de 1980 (41 anos)
CónxuxeLucie Bílá, Gabriela Dvořáková e Eliška Grabcová
OcupaciónCantante, compositor, actor, modelo
Instrumento(s)Voz
Relacionado conMarta Jandová
Na rede
http://www.noid.cz/
IMDB: nm3297792 Discogs: 1639453 Allmusic: mn0002781902 Editar o valor em Wikidata

En 2015 foi elixido para representar á República Checa, xunto a Marta Jandová, no Festival de Eurovisión 2015 coa canción "Hope Never Dies".[1]

FilmografíaEditar

  • Láska je láska (2009)
  • Elixír života (2009)
  • Excalibur
  • Kájínek (2010) - Křížek
  • Carmen (2012) - García
  • Obraz Doriana Greye
  • Hamlet
  • Jesus Christ Superstar
  • Aida
  • Lucie, větší než malé množství lásky

DiscografíaEditar

  • Nelítostně (2008)
  • Kajínek (2010)
  • Němcová! (2010)
  • Obchoďák (2012)
  • Rány- (2012)
  • Václav Noid Bárta (2013)

NotasEditar

  1. "Marta Jandová a Václav Noid Bárta budou reprezentovat Česko na Eurosongu 2015". ceskatelevize.cz (en checo). Česká televize. 31 de xaneiro de 2015. Consultado o 31 de xaneiro de 2015. 

Véxase taménEditar

Outros artigosEditar

Predecesor:
"Aven Romale"
Gipsy.cz
 
República Checa no Festival de Eurovisión

2015
Sucesor:
"-"
-