Silversun Pickups

Silversun Pickups é unha banda de rock alternativo estadounidense procedente da cidade dos Ánxeles e formada no ano 2002. O grupo está composto por Brian Aubert, Nikki Monninger, Christopher Guanlao e Joe Lester.

Silversun Pickups
Silversun Pickups at Coachella 2009.jpg
OrixeOs Ánxeles (California), Flag of the United States.svg
Período2002 - actualidade
Xénero(s)rock alternativo, indie rock
Selo(s) discográfico(s)Dangerbird Records, New Machine Recordings, MapleMusic
MembrosBrian Aubert
Christopher Guanlao
Joe Lester
Nikki Monninger
Antigos membrosElvira Gonzalez
Jack Kennedy
Na rede
http://silversunpickups.com/
IMDB: nm2481117 Facebook: silversunpickups Twitter: SSPU Instagram: sspu MySpace: silversunpickups Youtube: UCiNhPakx9VPiWHrRVk1jPQA Bandcamp: silversunpickupsSouncloud: silversunpickups Spotify: 6qyi8X6MdP1lu6B1K6yh3h iTunes: 74752665 Last fm: Silversun+Pickups Musicbrainz: b5bd9f88-962e-4730-84a7-795592ba42e8 Songkick: 393244 Discogs: 579616 Allmusic: mn0000756754 Deezer: 8466 Genius: Silversun-pickups Editar o valor em Wikidata

A banda ublicou o seu EP de estrea, Pikul, en xullo do ano 2005, e o seu priemeiro longa duración, Carnavas, o 26 de xullo do 2006. O seu segundo traballo, Swoon, apareceu o 14 de abril do 2009 e Neck of the Woods, o terceiro e último ata a data, o 8 de maio do 2012.

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Carnavas 2006 Dangerbird Records
Swoon 2009 Dangerbird Records
Neck of the Woods 2012 Dangerbird Records
Better Nature 2015 New Machine Recordings
Widow's Weeds 2019 New Machine Recordings
Physical Thrills 2022 New Machine Recordings

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar