Abrir o menú principal

Sanna Viktoria Nielsen, nada en Skåne o 27 de novembro de 1984, é unha cantante sueca.[1]

Sanna Nielsen
Sanna Nielsen.jpg
Nacemento27 de novembro de 1984
 Edenryd
NacionalidadeSuecia
Ocupacióncantante, compositora e presentadora de televisión
Premiossen etiquetar e Årets Skåning
editar datos en Wikidata ]

TraxectoriaEditar

Participou no Melodifestivalen sete veces entre 2001 e 2014 gañando finalmente no 2014 coa canción "Undo"[2] e representou a Suecia no Festival de Eurovisión 2014 con esta canción quedando finalmente en terceiro lugar.

DiscografíaEditar

  • Silvertoner (1996)
  • Min önskejul (1997)
  • Nära mej, nära dej (2006)
  • Sanna 11-22 (2007)
  • Stronger (2008)
  • I'm in Love (2011)
  • Vinternatten (2012)
  • Min jul (2013)
  • 16 bästa (2014)
  • 7 (2014)

NotasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.