Ruby Lin (en chinés, 林心如), nada en Taipei o 27 de xaneiro de 1976, é unha actriz, cantante e produtora de cine taiwanesa.[1]

Infotaula de personaRuby Lin

(2007) Editar o valor em Wikidata
Nome orixinal(zh) 林心如 Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento27 de xaneiro de 1976 Editar o valor em Wikidata (48 anos)
Wugu District, Taiwán (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeTaiwán Editar o valor em Wikidata
EducaciónEscola de Cinema de Nova York Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupacióncantante , artista discográfico , actriz de cinema , actriz de televisión , produtora de televisión Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1995 Editar o valor em Wikidata -
Xénero artísticoMandopop (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
LinguaMandarín estándar Editar o valor em Wikidata
InstrumentoVoz Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxeWallace Huo (2016–)
Premios

IMDB: nm0510948 Allocine: 65537 Allmovie: p369870 TCM: 1597764
Facebook: rubylin0127 Instagram: loveruby_official Musicbrainz: a5a826a2-faaf-4ea1-84e3-2a39e24958ad Songkick: 905175 Editar o valor em Wikidata

Filmografía

editar
Filmografía
Ano Título chinés Título
1995 学校霸王 School Days
1998 為你瘋狂 My Wishes
1998 惡女列傳之板凳皇后 Bad Girl Trilogy
1999 怪談之魔鏡 The Mirror
2000 新堵國仇城 A Matter of Time
2000 大贏家 Winner Takes All
2000 雷霆戰警 China Strike Force
2000 漫畫風雲 Comic King
2001 龍兒 Dragon's Love
2001 双面情人 Never Been to me
2002 生死速遞 Life Express
2003 30分鐘戀要 Love Trilogy
2005 一石二鳥 One Stone and Two Birds
2009 夜玫瑰 Evening of Roses
2009 非常完美 Sophie's Revenge
2010 活该你单身 You Deserve to Be Single
2010 無人駕駛 Driverless
2012 繡花鞋 Blood Stained Shoes
2013 非常幸运 My Lucky Star
2013 The House
2013 傾城 Fallen City
2014 甜蜜殺機 Sweet Alibis
2014 京城81號 The House That Never Dies
2015 大囍臨門 The Wonderful Wedding
2016 魔宫魅影 Phantom of the Theatre
2016 魔輪 The Precipice Game
2017 嫌疑人X的献身 The Devotion of Suspect X

Véxase tamén

editar

Ligazóns externas

editar