Rosana

cantante canaria

Rosana Arbelo Gopar, nada en Lanzarote, Illas Canarias o 24 de outubro de 1963, máis coñecida como Rosana, é unha cantautora española que se deu a coñecer co seu tema El talismán do seu álbum Lunas rotas. Foi galardoada en varios premios, destacando nas categorías de «Álbum revelación», «Mellor solista feminina» e por «Mellor artista feminina latina», vendendo máis de 10 millóns de copias en todo o mundo.[1]

Rosana
Rosana - 01.jpg
Nome completoRosana Arbelo Gopar
Nacemento24 de outubro de 1963
Lugar de nacementoLanzarote
NacionalidadeEspaña
Ocupacióncantante, cantautora e compositora
Na rede
http://www.rosana.net/
IMDB: nm1619433 Facebook: Rosanacantante Twitter: RosanaOficial Instagram: rosanaarbelooficial Spotify: 5ttV0N9HvMH3KLqNKcS2M0 Musicbrainz: f75752c9-73a3-4f3e-8477-a42cd9629ec5 Songkick: 444718 Discogs: 330634 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

DiscografíaEditar

Álbums de estudio
Ano Álbum
1996 Lunas rotas
1998 Luna nueva
2001 Rosana
2005 Magia
2009 A las buenas y a las malas
2011 ¡¡Buenos días, mundo!!
2013 8 Lunas
2016 En la Memoria de la Piel

NotasEditar

  1. "Rosana, historias vestidas de música - Entretenimiento - ElNuevoHerald.com". Archived from the original on 15 de xuño de 2013. Consultado o 01 de maio de 2018. 

Véxase taménEditar