Rescate (banda)

Rescate foi unha banda arxentina de rock cristián que se formou en 1987 na cidade de San Nicolás dos Arroios (provincia de Buenos Aires). Con oito discos no seu haber, cada un cun estilo totalmente diferente, souberon gañarse a fama e o recoñecemento nacional. É considerada como unha das primeiras bandas de rock evanxélico da Arxentina con éxito masivo e unha das bandas máis influentes.[1] Tiveron nomeamentos en Premios Arpa e Premios Gardel.[2][3]

Rescate (banda)
RESCATE BANDA.JPG
Na rede
Facebook: rescaterockoficial Twitter: rescaterock Musicbrainz: b80c55aa-0531-42e0-8c83-d2bd7c7b711c Songkick: 110394 Discogs: 2636991 Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

  • Ninguna Religión (1989)
  • Puentes para madurar (1992)
  • Ninguna Religión REMIX (1994)
  • El pelo en la leche (1997)
  • No es cuestión de suerte (2000)
  • Quitamancha (2002)
  • Buscando lío (2007)
  • ¡Arriba! (2010)
  • Indudablemente (2014)

NotasEditar

  1. Rock.com.ar. "Rescate" (en castelán). Consultado o 31 de octubre de 2019. 
  2. "Rescate y RoJO, Destacados Ganadores en Premios ARPA 2007". Consultado o 2021-08-02. 
  3. "Noticias y novedades, del ámbito cristiano y en general". Consultado o 2021-08-02.