Pasión Vega

cantante española

Pasión Vega, nome artístico de Ana María Alías Vega, nada en Madrid o 23 de abril de 1976, é unha cantante española.

Infotaula de personaPasión Vega

(2023) Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento23 de abril de 1976 Editar o valor em Wikidata (48 anos)
Madrid, España Editar o valor em Wikidata
Membro do consello directivo AIE (en) Traducir
Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeEspaña Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupacióncantante Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1992 Editar o valor em Wikidata -
Membro de
LinguaLingua castelá Editar o valor em Wikidata
InstrumentoVoz Editar o valor em Wikidata
Premios

Páxina webpasionvega.es Editar o valor em Wikidata
IMDB: nm1724197 Facebook: PasionVegaOficial Twitter: PasionOficial Musicbrainz: dfed19b9-cac3-4742-9988-ee492922b933 Songkick: 480805 Discogs: 1871855 Editar o valor em Wikidata

Discografía

editar
  • Un toque de distinción (1996, La voz del sur)
  • Con el alma en los labios (1997, La voz del sur)
  • Corona de perlas (2000, La voz del sur)
  • Pasión Vega (2001, Sony BMG)
  • Banderas de nadie (2003, Sony BMG)
  • Flaca de amor (2005, Sony BMG)
  • Pasión en el Maestranza (2005, Sony BMG)
  • La reina del Pay-Pay (2006, Sony BMG)
  • Gracias a la vida (2009, Sony Music).
  • Pasión en Buenos Aires (2009, Sony Music).
  • Sin compasión (2011, Sony Music).
  • Grandes éxitos (2012, Sony Music).

Véxase tamén

editar

Ligazóns externas

editar

 
 Este artigo sobre unha personalidade é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.