Nada Surf

Nada Surf é unha banda estadounidense de rock alternativo procedente de Nova York e formada no ano 1992. Está composta por Matthew Caws (guitarra, voces), Ira Elliot (batería), Doug Gillard (guitarra) e Daniel Lorca (baixo, coros). Ata a data o grupo leva publicados oito álbums de estudio, sendo o último deles You Know Who You Are, lanzado en marzo de 2016.

Nada Surf
Matthew Caws from Nada Surf.jpg
O guitarrista e vocalista Matthew Caws
OrixeNova York, Flag of the United States.svg
Período1992 - presente
Xénero(s)rock alternativo, indie rock
Selo(s) discográfico(s)Barsuk Records, City Slang
MembrosMatthew Caws
Daniel Lorca
Ira Elliot
Doug Gillard
Páxina webhttp://www.nadasurf.com/

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
High/Low 1996 Elektra Records
The Proximity Effect 1998 Mardev Records
Let Go 2002 Barsuk Records
The Weight Is a Gift 2005 Barsuk Records
Lucky 2008 Barsuk Records
If I Had a Hi-Fi 2010 Mardev Records
The Stars Are Indifferent to Astronomy 2012 Barsuk Records, City Slang
You Know Who You Are 2016 Barsuk Records, City Slang
Never Not Together 2020 Barsuk Records, Ernie Records

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar