Mount Eerie

Mount Eerie é o proxecto musical do compositor e produtor de Anacortes, Washington Phil Elverum. Elverum (anteriormente en The Microphones) é o principal membro do grupo, pero ten colaborado con moitos outros músicos nos seus discos e nos seus concertos. A meirande parte dos traballos de Mount Eerie foron publicados polo selo de Elverum P.W. Elverum & Sun, Ltd., e contan cuns empaquetamentos enxeñosos e altamente detallados coas súas propias pezas de arte.[1]

Mount Eerie
Phil Elverum (Mount Eerie).jpg
OrixeAnacortes, Washington, Flag of the United States.svg
Período2003 - presente
Xénero(s)indie rock, folk, música experimental, electrónica
Selo(s) discográfico(s)P.W. Elverum & Sun, Ltd.
MembrosPhil Elverum
Artistas relacionadosThe Microphones, Geneviève Castrée

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
"No Flashlight" Songs of the Fulfilled Night 2005 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
Lost Wisdom 2008 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
Dawn 2008 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
Wind's Poem 2009 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
Clear Moon 2012 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
Ocean Roar 2012 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
Sauna 2015 P.W. Elverum & Sun, Ltd.
A Crow Looked at Me 2017 P.W. Elverum & Sun, Ltd.

NotasEditar

  1. Bang Back (ed.). "Phil Elverum: Print Pioneer of the Pacific Northwest". Consultado o 3 de xaneiro de 2018.