Manuel Guitián

actor español

Manuel Salgado Guitián nado en Madrid o 25 de marzo de 1900 e finado o 24 de xaneiro de 1992, foi un actor español.

Manuel Guitián
Nacemento25 de marzo de 1900
LugarMadrid
Falecemento24 de xaneiro de 1992
LugarMadrid
NacionalidadeEspaña
Profesiónactor
Na rede
IMDB: nm0347584 Allocine: 81052 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

Filmografía (selección)Editar

  • Los amantes del desierto (1957)
  • La niña de luto (1964)
  • Si può fare... amigo! (1971)
  • La caza de oro (1972)
  • Tequila! (1973)

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre cine é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.