Maggie Grace

Actriz estadounidense

Margaret Grace Denig, nada o 21 de setembro de 1983 en Worthington, é unha actriz estadounidense. É coñecida polo seu papel de Shannon Rutherford na serie de televisión estadounidense Lost.

Infotaula de personaMaggie Grace

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Margaret Grace Denig Editar o valor em Wikidata
21 de setembro de 1983 Editar o valor em Wikidata (40 anos)
Worthington, Estados Unidos de América (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaOs Ánxeles Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónThomas Worthington High School (en) Traducir
Worthington Christian High School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Campo de traballoActuación Editar o valor em Wikidata
Ocupaciónactriz , actriz de cinema , actriz de televisión Editar o valor em Wikidata
Período de actividade2001 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm1192254 Allocine: 103331 Rottentomatoes: celebrity/maggie_grace Allmovie: p347733 TCM: 1574166 Metacritic: person/maggie-grace TV.com: people/maggie-grace IBDB: 493613
Facebook: MaggieGraceOfficial Twitter: MaggieGrace Instagram: maggiegrace BNE: XX1665834 Editar o valor em Wikidata

Filmografía

editar
Ano Título Papel Notas
2001 Rachel's Room Rachel Reed
2002 Shop Club
2002 Septuplets Hope Wilde Serie de televisión
2002 Murder in Greenwich Martha Moxley Telefilme
2003 CSI: Miami Amy Gorman Episodio: "Spring Break"
2003 Twelve Mile Road Dulcie Landis Telefilme
2003 The Lyon's Den Haley Dugan Episodio: "Beach House"
2003 Miracles Hannah Cottrell Episodio: "Mother's Daughter"
2004 Cold Case Renee Episodio: "Volunteers"
2004 Creature Unknown Amanda
2004 Oliver Beene Elke 8 episodios
2004 Like Family Mary Episodio: "My Two Moms"
2004 Law & Order: Special Victims Unit Jessie Dawning Episodio: "Obscene"
2004–2007 Lost Shannon Rutherford 34 episodios
2005 The Fog Elizabeth Williams
2007 Suburban Girl Chloe
2007 The Jane Austen Book Club Allegra
2008 Taken Kim Mills
2009 Malice in Wonderland Alice
2010 Lost Shannon Rutherford Episodio: "The End"
2010 Flying Lessons Sophie Conway
2010 Knight and Day April Havens
2010 The Experiment Bay
2010 Faster Lily
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 Irina
2012 Lockout Emilie Warnock
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Irina
2012 Taken 2 Kim Mills
2012 Decoding Annie Parker Sarah Filming
2013 Californication Faith
2013 The Following Sarah Fuller

Véxase tamén

editar