Abrir o menú principal

Los Iracundos é unha banda do Uruguai de new wave e rock and roll fundada na cidade de Paysandú no 1958.

Los Iracundos
LosIracundos.jpg
Los Iracundos no 1964
OrixePaysandú, Flag of Uruguay.svg Uruguai
Período1958 - actualidade
Xénero(s)rock and roll, nueva ola
Páxina webhttp://losiracundos.com/

MembrosEditar

  • Eduardo Franco (falecido)
  • Hugo Burgueño
  • Leonardo Franco (falecido)
  • Juan "Bosco" Zabalo (falecido)
  • Juan Carlos Velazquez
  • Jesús María Febrero (falecido)

DiscografíaEditar

  • 1963: Stop
  • 1964: Sin palabras
  • 1964: Con palabras
  • 1965: Primeros en América
  • 1966: El Sonido de Los Iracundos
  • 1966: Los Iracundos en Roma
  • 1967: La juventud
  • 1967: En Estereofonía
  • 1967: Felicidad, Felicidad
  • 1968: Puerto Montt
  • 1969: La lluvia terminó
  • 1969: La Música de Los Iracundos
  • 1970: Los Iracundos
  • 1971: Impactos
  • 1971: Instrumental
  • 1972: Agua con amor
  • 1973: Te lo pido de rodillas
  • 1974: Tango joven
  • 1974: Y te has quedado sola
  • 1975: Cada noche mía
  • 1976: Cómo pretendes que te quiera
  • 1977: Gol! de Los Iracundos
  • 1978: Pasión y vida
  • 1979: Amor y fe
  • 1980: Incomparables
  • 1981: Fue tormenta de verano
  • 1982: 40 grados
  • 1983: Apróntate a vivir
  • 1984: Tú con él
  • 1985: Iracundos '86
  • 1986: 20 Grandes 20
  • 1987: La Historia de Los iracundos'
  • 1987: Dime quién... te ha enseñado
  • 1989: La Historia de Los Iracundos: Parte 2
  • 1990: Iracundos '90
  • 1993: Con la misma moneda
  • 1996: Los Iracundos
  • 1999: Los Iracundos de Fiesta
  • 2000: Los Iracundos Seguimos Cantando
  • 2005: Los Iracundos «Disco Azul»
  • 2009: Los Iracundos «según pasan los años»

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar