Lorena Gómez Pérez

cantante española

Lorena Gómez Pérez, coñecida artisticamente como Lorena, nada en Lleida o 12 de abril de 1986, é unha cantante de pop de orixe catalá.

Lorena Gómez Pérez
Lorena Gómez.2. Premios Amigos 2007 (cropped).jpg
Nome completoLorena Gómez Pérez
Nacemento12 de abril de 1986
 Lleida
NacionalidadeEspaña
Ocupacióncantante
editar datos en Wikidata ]

Foi a gañadora de Operación Triunfo en 2006. No 2007, a través da discográfica Sony BMG, publicou o seu álbum debut Lorena.

DiscografíaEditar

Álbums de estudioEditar

  • 2007: Lorena, disco de ouro
  • 2008: De película

SinxelosEditar

  • 2007: "Sin Medida"
  • 2007: "Otro Amor Vendrá"
  • 2007: "Mírala, míralo"
  • 2008: "Maniac"
  • 2008: "Footlose"
  • 2009: "Los Mejores Años de Nuestra Vida"
  • 2009: "Fame"
  • 2010: "Amor Mágico"
  • 2010: "Por Orgullo"
  • 2010: "Ahora Soy yo"
  • 2010: "Get it Up"
  • 2011: "Call me"

Colaboracións musicaisEditar

Ano Álbum Artista Tema(s)
2006 Contigo
  • Publicado: novembro, 2006
Sergio Rivero
  • "Como Eres"
Adelante
  • Publicado: decembro, 2006
Operación Triunfo 2006
  • "Conmigo No Se Juega"
  • "All Of Me To You"
  • "Nada más en mi Corazón"
  • "Como Eres"
2007 Iniciando Sesión
  • Publicado: abril, 2007
Leo
  • "Se Escapan Mis Razones"
2009
Los Mejores Años de Nuestra Vida
Los Mejores Años 2009
  • "Corazón Contento"
  • "I will survive"
  • "YMCA"
  • "A quien le importa"
  • "Aire"
  • "Aqua Barbie Girl"
  • "Wannabe"
  • "Los Mejores Años"
El disc de La Marató
TV3
  • "Ets la Millor"
2010
Destino Oslo
TVE
  • "Amor Mágico"
Se llama Copla
Canal Sur
  • "Aquella Carmen"
  • "Esclava de tu amor"
  • "Callejuela Sin Salida"
2010
Que Tiempo tan Feliz
Telecinco
  • "Aquella Noche"
  • "Juntos"
  • "Amor, Amor"
  • "Como yo te amo"
  • "Amigo Amor"
  • "Castillos en el aire"
  • "Azul"
  • "Celebration"
  • "Cara Dura"
  • "El vals de las Mariposas"
  • "Alegría"
  • "Americanos"
Ahora 011
BlancoyNegro
  • "Get it up"

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar

Predecesor:
Sergio Rivero
Gañadores de Operación Triunfo
2006
Sucesor:
Virginia Maestro