Lista de programas de KDE

O contorno de escritorio KDE ofrece unha ampla variedade de apliacións que cobren as necesidades dun usuario doméstico. Listanse aquí segundo a súa función coas principais características que os definen.

Aquelas aplicacións que non seguen o ciclo de lanzamento de KDE son denotadas coma KDE Extragears. Os motivos para que non sexan lanzadas canda o contorno de escritorio son meramente funcionais. Fano así ben porque o seu desenvolvemento require un importante esforzo, coma no caso de KOffice ou Amarok, ou ben porque o desenvolvedor da aplicación así o decide para poder progamar o desenvolvemento desa aplicación en función das súas posibilidades de traballo.

Ademais das aplicacións que se enmarcan dentro do proxecto KDE existen outra cantidade de aplicacións producidades por desenvolvedores independentes do proxecto. As aplicacións de terceiros máis relevantes son incluídas á parte na lista.

Aplicacións propias de KDEEditar

AcesibilidadeEditar

Kmag · Kmousetool · Kmout · Ksayit · Kttsd

AdministraciónEditar

Kcron · Kpackage · Kuser

DesenvolvementoEditar

Kdevelop · Kfilereplace · Kimagemapeditor · Klinkstatus · Kommander · Quanta · Cervisia · Kate · Kompare · Lokalize · Umbrello

EducativosEditar

Blinken · Kalgebra · Kalzium · Kanagram · Kbruch · Kgeography · Khangman · Kig · Kiten · Klettres · Kmplot · Kstars · Ktouch · Kturtle · Kwordquiz · Marble · Parley · Step

GráficosEditar

Gnewview · Kgamma · Kolourpaint · Kruler · Ksnapshot · Okular · Kooka

MultimediaEditar

Dragonplayer · Juk · Kmix · Kscd

OfimáticaEditar

Karbon · Kchart · Kexi · Kformula · Kivio · Konverter · Koffice · Kplato · Kpresenter · Krita · Kspread · Kthersaurus · Kugar · Kword · Kwrite

RedesEditar

Kget · Kopete · Kppp · Krdc · Krfb · Kblogger

Sistema e utilidadesEditar

Ark · Kcalc · Kcharselect · Kwallet · Kfloppy · Ktimer · Okteta · Superkaramba · Sweeper · Kweather · Kteatime · Dolphin · Klipper · Kmenuedit · Konqueror · Konsole · KRunner

Xestión de infomación persoalEditar

akregator · Kadressbook · Kalarm · Kleopatra · Kmail · Knode · Knotes · Kontact · Korganizer · Korn · Kpilot · Ktimetracker · Krone · Kusenet

XogosEditar

Bovo · Katomic · Kbattleship · Kblackbox · Kblocks · Kbounce · Kbreakout · Kdiamond · Kfourinline · Kgoldrunner · Kiriki · Kjumpingcube · Klines · Knetwalk · Kolf · Kollision · Konquest · Kpat · Kreversi · Ksame · Kshisen · Ksirk · Kspaceduel · Ksquares · Ksudoku · Ktuberling · Kubrick · Kmahjongg · Lskat · Amor · Ktux

KDE ExtragearsEditar

EngadidosEditar

Kopete Skype

GráficosEditar

DigikamImagePlugins · KColorEdit · kGraphViewer · Kmdaba · Kipe · digiKam · Kpovmodeler · showimg

MultimediaEditar

Amarok · Kaffeine · Kdetv · Kmplayer · Kplayer

RedesEditar

KDEBluetoth · KFTPGrabber · KMLdonkey · KMyfirewall · KNetLoad · KNetStats · Ktorrent · Konversation · Kopete Bounjour · Kopete Cryptography · Knemo

OfimáticaEditar

dataKiosk · Kile

CienciaEditar

Fraqtive · Kst

SeguridadeEditar

PwManager

Sistema e utilidadesEditar

Filelight · Guidance · KcfgCreator · KConfigEditor · KioskTool · Krecipes · Yakuake · Kdiff3 · Keurocalc

Aplicacións de TerceirosEditar

MultimediaEditar

Audex · K9copy · Kdenlive · SMILE · SMPlayer · Videocut

RedesEditar

webkam

OfimáticaEditar

Scribus.

CienciaEditar

Qucs · rkward

Sistema e utilidadesEditar

KGRUBEditor

Véxase taménEditar

Outros artigosEditar