Lista de episodios de Hercules: The Legendary Journeys

artigo de listas da Wikimedia

A serie Hercules: The Legendary Journeys conta cun total de 111 episodios divididos en 6 tempadas, máis as 5 películas para televisión previas á serie.

Películas pilotoEditar

  1. Hercules and the Amazon Women (Hércules e as Amazonas, emitido orixinalmente o 17 de outubro de 1994)
  2. Hercules and the Lost Kingdom (Hércules e o reino perdido, emitido orixinalmente o 24 de outubro de 1994)
  3. Hercules and the Circle of Fire (Hércules e o círculo de fogo, emitido orixinalmente o 31 de outubro de 1994)
  4. Hercules in the Underworld (Hércules no mundo subterráneo, emitido orixinalmente o 7 de novembro de 1994)
  5. Hercules in the Maze of the Minotaur (Hércules no labirinto do Minotauro, emitido orixinalmente o 14 de novembro de 1994)

Primeira tempadaEditar

  1. The Wrong Path (O camiño equivocado, emitido orixinalmente o 16 de xaneiro de 1995)
  2. Eye of the Beholder (O ollo do sentinela, emitido orixinalmente o 23 de xaneiro de 1995)
  3. The Road to Calydon (O camiño a Caledonia, emitido orixinalmente o 30 de xaneiro de 1995)
  4. The Festival of Dionysus (O festival de Dionisio, emitido orixinalmente o 6 de febreiro de 1995)
  5. Ares (emitido orixinalmente o 13 de febreiro de 1995)
  6. As Darkness Falls (Ó caer a escuridade, emitido orixinalmente o 20 de febreiro de 1995)
  7. Pride Comes Before a Brawl (O orgullo precede á batalla, emitido orixinalmente o 27 de febreiro de 1995)
  8. The March of Freedom (A marcha da liberdade, emitido orixinalmente o 6 de marzo de 1995)
  9. The Warrior Princess (A princesa guerreira, emitido orixinalmente o 13 de marzo de 1995)
  10. Gladiator (O gladiador, emitido orixinalmente o 20 de marzo de 1995)
  11. The Vanishing Dead (Os mortos desaparecidos, emitido orixinalmente o 24 de abril de 1995)
  12. The Gauntlet (O desafío, emitido orixinalmente o 1 de maio de 1995)
  13. Unchained Heart (Corazón liberado, emitido orixinalmente o 8 de maio de 1995)

Segunda tempadaEditar

  1. The King of Thieves (O rei dos ladróns, emitido orixinalmente o 4 de setembro de 1995)
  2. All That Glitters (Todos eses brillos, emitido orixinalmente o 11 de setembro de 1995)
  3. What´s in a Name? (Que importancia ten un nome?, emitido orixinalmente o 18 de setembro de 1995)
  4. Siege at Naxos (O sitio de Naxos, emitido orixinalmente o 25 de setembro de 1995)
  5. Outcast (Paria, emitido orixinalmente o 2 de outubro de 1995)
  6. Under the Broken Sky (Baixo o ceo roto, emitido orixinalmente o 9 de outubro de 1995)
  7. The Mother of All Monsters (A nai de tódolos monstros, emitido orixinalmente o 16 de outubro de 1995)
  8. The Other Side (O outro lado, emitido orixinalmente o 30 de outubro de 1995)
  9. The Fire Down Below (Loitando contra o lume, emitido orixinalmente o 6 de novembro de 1995)
  10. Cast a Giant Shadow (A sombra do xigante, emitido orixinalmente o 13 de novembro de 1995)
  11. Highway to Hades (Autoestrada a Hades, emitido orixinalmente o 20 de novembro de 1995)
  12. The Sword of Veracity (A espada da verdade, emitido orixinalmente o 8 de xaneiro de 1996)
  13. The Enforcer (O verdugo, emitido orixinalmente o 15 de xaneiro de 1996)
  14. Once a Hero (Érase unha vez un heroe, emitido orixinalmente o 29 de xaneiro de 1996)
  15. Heedless Hearts (Corazóns namorados, emitido orixinalmente o 5 de febreiro de 1996)
  16. Let The Games Begin (Que comecen os xogos, emitido orixinalmente o 12 de febreiro de 1996)
  17. The Apple (A mazá, emitido orixinalmente o 19 de febreiro de 1996)
  18. Promises (Promesas, emitido orixinalmente o 4 de marzo de 1996)
  19. King For A Day (Rei por un día, emitido orixinalmente o 18 de marzo de 1996)
  20. Protean Challenge (O reto de Proteo, emitido orixinalmente o 22 de abril de 1996)
  21. The Wedding Of Alcmene (A voda de Alcmene, emitido orixinalmente o 29 de abril de 1996)
  22. The Power (O poder, emitido orixinalmente o 6 de maio de 1996)
  23. Centaur Mentor Journey (A viaxe do centauro Mentor, emitido orixinalmente o 13 de maio de 1996)
  24. Cave Of Echoes (A cova do eco, emitido orixinalmente o 24 de xuño de 1996)

Terceira tempadaEditar

  1. Mercenary (Mercenario, emitido orixinalmente o 7 de outubro de 1996)
  2. Doomsday (Día celeste, emitido orixinalmente o 14 de outubro de 1996)
  3. Love Takes a Holiday (O amor vai de vacacións, emitido orixinalmente o 21 de outubro de 1996)
  4. Mummy Dearest (Queridísima momia, emitido orixinalmente o 28 de outubro de 1996)
  5. Not Fade Away (Non morras, emitido orixinalmente o 4 de novembro de 1996)
  6. Monster-Child in the Promise Land (O neno-monstro na terra prometida, emitido orixinalmente o 11 de novembro de 1996)
  7. The Green Eyed Monster (O monstro de ollos verdes, emitido orixinalmente o 18 de novembro de 1996)
  8. Prince Hercules (O príncipe Hércules, emitido orixinalmente o 25 de novembro de 1996)
  9. A Star to Guide Them (Unha estrela para guialos, emitido orixinalmente o 16 de decembro de 1996)
  10. The Lady and the Dragon (A dama e o dragón, emitido orixinalmente o 20 de xaneiro de 1997)
  11. Long Live the King (Longa vida ó rei, emitido orixinalmente o 27 de xaneiro de 1997)
  12. Surprise (Sorpresa, emitido orixinalmente o 3 de febreiro de 1997)
  13. Encounter (Encontro, emitido orixinalmente o 10 de febreiro de 1997)
  14. When A Man Loves A Woman (Cando un home ama a unha muller, emitido orixinalmente o 17 de febreiro de 1997)
  15. Judgement Day (O día do xuízo, emitido orixinalmente o 24 de febreiro de 1997)
  16. Lost City (Cidade perdida, emitido orixinalmente o 3 de marzo de 1997)
  17. Les Contemptibles (Os desprezables, emitido orixinalmente o 14 de abril de 1997)
  18. Reign of Terror (Reinado de terror, emitido orixinalmente o 21 de abril de 1997)
  19. The End of the Beginning (Fin do comezo, emitido orixinalmente o 28 de abril de 1997)
  20. War Bride (Noiva de guerra, emitido orixinalmente o 5 de maio de 1997)
  21. A Rock and a Hard Place (A Rocha e un lugar duro, emitido orixinalmente o 12 de maio de 1997)
  22. Atlantis (Atlántida, emitido orixinalmente o 19 de maio de 1997)

Cuarta tempadaEditar

  1. Beanstalks and Bag Eggs (A planta de xudías e a bolsa de ovos, emitido orixinalmente o 29 de setembro de 1997)
  2. Hero´s Heart (Corazón de heroe, emitido orixinalmente o 6 de outubro de 1997)
  3. Regrets... I´ve Had a Few (Remordementos... tiven uns cantos, emitido orixinalmente o 13 de outubro de 1997)
  4. Web of Desire (Rede de desexo, emitido orixinalmente o 20 de outubro de 1997)
  5. Stranger in a Strange World (Estraño nun mundo de estraños, emitido orixinalmente o 27 de outubro de 1997)
  6. Two Men and a Baby (Dous homes e un bebé, emitido orixinalmente o 3 de novembro de 1997)
  7. Prodigal Sister (A irmá pródiga, emitido orixinalmente o 10 de novembro de 1997)
  8. ...and Fancy Free (...E séntete libre, emitido orixinalmente o 17 de novembro de 1997)
  9. If I Had A Hammer... (Se tivese un martelo..., emitido orixinalmente o 12 de xaneiro de 1998)
  10. Hercules on Trial (A proba de Hércules, emitido orixinalmente o 19 de xaneiro de 1998)
  11. Medea Culpa (Medea Culpa, emitido orixinalmente o 26 de xaneiro de 1998)
  12. Men In Pink (Homes de rosa, emitido orixinalmente o 2 de febreiro de 1998)
  13. Armageddon Now I (Armageddon I, emitido orixinalmente o 9 de febreiro de 1998)
  14. Armageddon Now II (Armageddon II, emitido orixinalmente o 16 de febreiro de 1998)
  15. Yes Virginia, There Is A Hercules (Si Virginia, Hércules existe, emitido orixinalmente o 23 de febreiro de 1998)
  16. Porkules (Porkules, emitido orixinalmente o 16 de marzo de 1998)
  17. One Fowl Day (Un día bestial, emitido orixinalmente o 23 de marzo de 1998)
  18. My Fair Cupcake (O meu fermoso pasteliño, emitido orixinalmente o 13 de abril de 1998)
  19. War Wounds (Feridas de guerra, emitido orixinalmente o 20 de abril de 1998)
  20. Twilight (Crepúsculo, emitido orixinalmente o 27 de abril de 1998)
  21. Top God (O mellor Deus, emitido orixinalmente o 4 de maio de 1998)
  22. Reunions (Reunións, emitido orixinalmente o 11 de maio de 1998)

Quinta tempadaEditar

  1. Faith (Fe, emitido orixinalmente o 28 de setembro de 1998)
  2. Descent (Descenso, emitido orixinalmente o 5 de outubro de 1998)
  3. Resurrection (Resurrección, emitido orixinalmente o 12 de outubro de 1998)
  4. Genies and Grecians and Geeks. Oh My (Xenios e gregos e turcos. Caramba!, emitido orixinalmente o 19 de outubro de 1998)
  5. Render Unto Caesar (Ó César o que é do César, emitido orixinalmente o 26 de outubro de 1998)
  6. Norse by Norsevest (Nórdico en Escandinavia, emitido orixinalmente o 2 de novembro de 1998)
  7. Somewhere Over Rainbow Bridge (Algún lugar sobre a ponte do arco da vella, emitido orixinalmente o 9 de novembro de 1998)
  8. Darkness Rising (O nacemento da escuridade, emitido orixinalmente o 16 de novembro de 1998)
  9. For Those of You Just Joining Us... (Para aqueles que nos comezades a seguir..., emitido orixinalmente o 4 de xaneiro de 1999)
  10. Let There Be Light (Fágase a luz, emitido orixinalmente o 11 de xaneiro de 1999)
  11. Redemption (Redención, emitido orixinalmente o 18 de xaneiro de 1999)
  12. Sky Hight (Alto ceo, emitido orixinalmente o 25 de xaneiro de 1999)
  13. Stranger and Stranger (Máis e máis estraño, emitido orixinalmente o 1 de febreiro de 1999)
  14. Just Passing Through (Simplemente de paso, emitido orixinalmente o 8 de febreiro de 1999)
  15. Greece is Burning (Grecia está que arde, emitido orixinalmente o 15 de febreiro de 1999)
  16. We´ll Always Have Cyprus (Sempre nos quedará Chipre, emitido orixinalmente o 22 de febreiro de 1999)
  17. The Academy (A Academia, emitido orixinalmente o 15 de marzo de 1999)
  18. Love on the Rocks (Amor con xeo, emitido orixinalmente o 1 de abril de 1999)
  19. Once Upon a Future King (Érase unha vez un futuro rei, emitido orixinalmente o 26 de abril de 1999)
  20. Fade Out (Desvanecemento, emitido orixinalmente o 3 de maio de 1999)
  21. My Best Girl´s Wedding (A voda da miña mellor rapaza, emitido orixinalmente o 10 de maio de 1999)
  22. Revelations (Revelacións, emitido orixinalmente o 17 de maio de 1999)

Sexta tempadaEditar

  1. Be Deviled (Posuído, emitido orixinalmente o 27 de setembro de 1999)
  2. Love, Amazon Style (Amor amazona, emitido orixinalmente o 4 de outubro de 1999)
  3. Rebel with a Cause (Rebelde con causa, emitido orixinalmente o 11 de outubro de 1999)
  4. Darkness Visible (Visible escuridade, emitido orixinalmente o 18 de outubro de 1999)
  5. Hercules, Tramps and Thieves (Hércules, vagabundos e ladróns, emitido orixinalmente o 1 de novembro de 1999)
  6. City of the Dead (A cidade dos mortos, emitido orixinalmente o 8 de novembro de 1999)
  7. A Wicked Good Time (Festa enmeigada, emitido orixinalmente o 15 de novembro de 1999)
  8. Full Circle (Círculo completo, emitido orixinalmente o 22 de novembro de 1999)