Lamprea Explosiva

Lamprea Explosiva é unha banda galega de punk rock procedende de Vigo formada no ano 2014. O grupo é un dúo formado por Alén (guitarra) e Adán (batería). Ata a data teñen publicados dous álbums de estudio, dous EPs e dous sinxelos.[1]

Lamprea Explosiva
OrixeVigo, Galicia Galicia
Período2014 - presente
Xénero(s)punk rock
Selo(s) discográfico(s)Pantera e Iribarne, Caracol Negro
MembrosAlén (guitarra)
Adán (batería)
Páxina webBandcamp

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo Notas
a. 2014 autoeditado EP
Mojo Möl 2015 autoeditado EP
Jumento 2016 autoeditado
"Repunante" 2016 sinxelo
"Monsanto" 2016 sinxelo
Brulio 2017 Pantera e Iribarne EP
Cancións pra matar oo teufascismo interior bailando 2018 Caracol Negro

NotasEditar

  1. "Biografía de Lamprea Explosiva - La Fonoteca". lafonoteca.net. Consultado o 2019-10-31. 

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar