La Habitación Roja

La Habitación Roja é un grupo de pop-rock indie valenciano, orixinario da localidade de L'Eliana.

La Habitación Roja
La Habitación Roja Murcia SRN.jpg
La Habitación Roja, no Festival SOS 4.8 (Murcia) en 2014.
OrixeL'Eliana, España España
Período1995-actualidade
Xénero(s)Pop-Rock, indie
Selo(s) discográfico(s)Grabaciones en el mar e Mushroom Pillow
MembrosJorge Martí
José Marco
Pau Roca
Páxina webhttp://www.lahabitacionroja.com

TraxectoriaEditar

Formado en 1995 por Jorge Martí e José Marco, aos que pronto se lles uniría Pau Roca. Empezaron a darse a coñecer na escena musical valenciana ao quedar gañadores do concurso Circuit Rock. Pouco a pouco fóronse convertendo nun dos grupos indies máis importantes de Valencia, probablemente un dos máis coñecidos do Estado español.

DiscografíaEditar

ÁlbumsEditar

  • La Habitación Roja (1998)
  • Largometraje (1999)
  • Radio (2001)
  • 4 (2003)
  • Nuevos tiempos (2005)
  • Dirán que todo fue un sueño (2006)
  • Cuando ya no quede nada (2007)

EPs, singles e mini-CDsEditar

OutrosEditar

  • Un mundo perdido (Recompilación de caras B) (2004)

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar