Kit Harington

Christopher "Kit" Harington, nado o 26 de decembro de 1986 en Worcester, é un actor inglés de cinema, televisión e teatro.

Kit Harington
Kit Harington June 2014.jpg
Kit Harington en xuño de 2014.
Nome completoChristopher Harington
Alcume/outrosKit Harington
Nacemento26 de decembro de 1986 (35 anos)
LugarWorcester, Inglaterra Inglaterra
NacionalidadeReino Unido
Educado enCentral School of Speech and Drama, The Chantry School e Worcester Sixth Form College
PaiSir David Harington, 15th Baronet
NaiDeborah Catesby
Cónxuxe(s)Rose Leslie
ProfesiónActor
(2008-presente)
Na rede
IMDB: nm3229685 Allocine: 405374 Rottentomatoes: celebrity/kit_harington Allmovie: p701733 TCM: 12741427 Metacritic: person/kit-harington TV.com: people/kit-harington Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

TraxectoriaEditar

Harington é principalmente coñecido por participar na serie de televisión da HBO Game of Thrones na que interpreta a Jon Snow.

FilmografíaEditar

Filme
Ano Filme Papel Notas
2012 Silent Hill: Revelation 3D Vincent
2013 The Seventh Son
2013 Greenland Time
2014 How To Train Your Dragon 2
Televisión
Ano Título Papel Notas
2011–Presente Game of Thrones Jon Snow
Teatro
Ano Produción Teatro Papel Notas
2008–2009 War Horse Olivier Theatre, Londres
New London Theatre, Londres
Albert Narracott[1][2]
2010 Posh Royal Court Theatre, Londres Ed Montgomery

NotasEditar

Véxase taménEditar