Kevin Peter Hall

Kevin Peter Hall, nado en Pittsburgh, Pensilvania, o 9 de maio de 1955, e finado en Hollywood o 10 de abril de 1991, foi un actor estadounidense. É coñecido por ser o Predator dos dous primeiros filmes da franquía Predator, e por interpretar a Harry no filme Bigfoot e na serie de televisión Harry and the Hendersons.

Kevin Peter Hall
Nacemento9 de maio de 1955
LugarPittsburgh, Pensilvania, Estados Unidos de América Estados Unidos
Falecemento10 de abril de 1991 (35 anos)
LugarHollywood, California, Estados Unidos de América Estados Unidos
Causapneumonía
NacionalidadeEstados Unidos de América
EtniaAfroamericano
Educado enUniversidade George Washington
Cónxuxe(s)Alaina Reed Hall (1988-1991)
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
1979 Prophecy Oso mutante Sen acreditar
1980 Without Warning The Alien Acreditado como Kevin Hall
1982 Mazes and Monsters Gorvil Telefilme
1983 One Dark Night Eddie
1984 The Wild Life Bouncer Acreditado como Kevin Hall
1984 E/R Donald Haines Episodio: "Mr. Fix-It"
1985 Night Court Wendell Martin Episodio: "Nuts About Harry"
1985 The Dukes of Hazzard Floyd Malone Episodio: "Opening Night at the Boar's Nest"
1985 to 1986 Misfits of Science Dr. Elvin "El" Lincoln 16 episodios
1986 Monster in the Closet Monstro
1987 Bigfoot Harry
1987 Predator The Predator/Piloto do helicóptero
1988 Big Top Pee-wee Big John
1989 Rodney Dangerfield: Opening Night at Rodney's Place Richard Small Especial de televisión
1989 Shannon's Deal Harry Telefilme
1989 Star Trek: The Next Generation Leyor Episodio: "The Price"
1989 to 1990 227 Warren Merriwether 11 episodios
1990 Predator 2 The Predator
1990 a 1991 Harry and the Hendersons Harry 4 episodios
1991 Highway to Hell Charon

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar