Kevin Kline

actor estadounidense

Kevin Delaney Kline, nado o 24 de outubro de 1947 en St. Louis, Missouri, é un actor estadounidense.

Infotaula de personaKevin Kline

(2011) Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Kevin Delaney Kline Editar o valor em Wikidata
24 de outubro de 1947 Editar o valor em Wikidata (76 anos)
St. Louis, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaSt. Louis
Nova York Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
RelixiónCatolicismo Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Indiana (pt) Traducir (–1970)
Saint Louis Priory School (en) Traducir (–1965)
Escola Juilliard Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor de cinema , actor de teatro , actor de televisión , actor de dobraxe , director de cinema , director teatral Editar o valor em Wikidata
Período de tempoSéculo XX Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1972 Editar o valor em Wikidata -
Membro de
Xénero artísticoWéstern Editar o valor em Wikidata
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxePhoebe Cates (1989–)
FillosFrankie Cosmos (pt) Traducir, Owen Kline Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm0000177 Allocine: 3224 Rottentomatoes: celebrity/kevin_kline Allmovie: p38699 TCM: 103375 Metacritic: person/kevin-kline TV.com: people/kevin-kline IBDB: 67986
BNE: XX1305905 Musicbrainz: 19e7bca7-1328-4b55-b7b2-40d979c58a46 Discogs: 346523 WikiTree: Kline-1496 Genius: Kevin-kline Editar o valor em Wikidata

Filmografía

editar
Título Ano Papel Notas
Sophie's Choice 1982 Nathan Landau
The Pirates of Penzance 1983
The Big Chill 1983 Harold Cooper
Silverado 1985 Paden
Violets Are Blue 1986 Henry Squires
Cry Freedom 1987 Donald Woods
Os amigos de Peter 1988 Otto West
O asasino do calendario 1989 Nick Starkey
I Love You to Death 1990 Joey Boca
Soapdish 1991 Jeffery Anderson
Dr. Rod Randall
Grand Canyon 1991 Mack
Consenting Adults 1992 Richard Parker
Chaplin 1992 Douglas Fairbanks
Dave, presidente por un día 1993 Dave Kovic
Presidente William Harrison Mitchell
The Nutcracker 1993 Narrador Voz
Princess Caraboo 1994 Frixos
French Kiss 1995 Luc Teyssier
The Hunchback of Notre Dame 1996 Capitán Phoebus Voz
The Ice Storm 1997 Ben Hood
Fierce Creatures 1997 Vince McCain
Rod McCain
In & Out 1997 Howard Brackett
A Midsummer Night's Dream 1999 Nick Bottom
Wild Wild West 1999 U.S. Marshal Artemus 'Artie' Gordon
Presidente Ulysses S. Grant
The Road to El Dorado 2000 Tulio Voz
The Anniversary Party 2001 Cal Gold
Life as a House 2001 George Monroe
Orange County 2002 Marcus Skinner
The Hunchback of Notre Dame II 2002 Capitán Phoebus Voz
The Emperor's Club 2002 William Hundert
De-Lovely 2004 Cole Porter
The Pink Panther 2006 Inspector xefe Dreyfus
A Prairie Home Companion 2006 Guy Noir
As You Like It 2006 Jaques
Trade 2007 Ray Sheridan
Definitely, Maybe 2008 Hampton Roth
The Tale of Despereaux 2008 Andre Voz
Cyrano de Bergerac 2008 Cyrano de Bergerac
Queen to Play 2009 Docteur Kröger
The Extra Man 2010 Henry Harrison
No Strings Attached 2011 Alvin
The Conspirator 2011 Edwin Stanton
Bob's Burgers 2011 – presente Mr. Fischoeder Voz

Véxase tamén

editar

Ligazóns externas

editar