Jesse Eisenberg

actor estadounidense

Jesse Adam Eisenberg, nado o 5 de outubro de 1983 en Queens, Nova York, Estado de Nova York, é un actor estadounidense.

Jesse Eisenberg
Nacemento5 de outubro de 1983
LugarQueens
NacionalidadeEstados Unidos de América
RelixiónKristendomen: en historisk introduktion
Educado enThe New School, Universidade de Nova York, Professional Performing Arts School e East Brunswick High School
Profesiónactor de dobraxe, actor de cinema, actor de televisión, actor de teatro, actor, guionista e director de cinema
Na rede
IMDB: nm0251986 Allocine: 89775 Rottentomatoes: celebrity/jesse_eisenberg Allmovie: p311020 TCM: 901643 TV.com: people/jesse-eisenberg IBDB: 71459
Musicbrainz: e93f6016-2423-4c7e-9b5d-49b4b7b91ce9 Songkick: 3099411 Discogs: 3244510 WikiTree: Eisenberg-124 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

Filmografía editar

Ano Título Personaxe Notas
1999 Get Real Kenny Green Serie de televisión - 22 episodios
2001 Lightning: Fire from the Sky Eric Dobbs Telefilme
2002 Roger Dodger Nick
The Emperor's Club Louis Masoudi
2004 The Village Jamison
2005 The Squid and the Whale Walt Berkman
Cursed Jimmy Myers
2007 The Education of Charlie Banks Charlie Banks
The Hunting Party Benjamin Strauss
One Day Like Rain Mark
The Living Wake Mills Joaquin
2009 Some Boys Don't Leave Rapaz Curtametraxe
Adventureland James Brennan
Zombieland Columbus
2010 Holy Rollers Sam Gold
Camp Hope Daniel
Solitary Man Daniel Cheston
The Social Network Mark Zuckerberg
2011 Rio Blu Voz
30 Minutes or Less Nick Davis
Saturday Night Live El mesmo Convidado
2012 Why Stop Now Eli Bloom
Free Samples Tex
To Rome with Love Jack
The Double
The Newsroom Eric Neal Serie de televisión - 1 episodio
Voz
2013 Now You See Me Atlas
2014 Rio 2 Blu Voz

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar