Jesse Eisenberg

actor estadounidense

Jesse Adam Eisenberg, nado o 5 de outubro de 1983 en Queens, Nova York, Estado de Nova York, é un actor estadounidense.

Infotaula de personaJesse Eisenberg

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento5 de outubro de 1983 Editar o valor em Wikidata (40 anos)
Queens, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaBloomington (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
RelixiónKristendomen: en historisk introduktion (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
EducaciónThe New School (pt) Traducir
Professional Performing Arts School (en) Traducir
Universidade de Nova York
East Brunswick High School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Cor do peloCabelo castaño Editar o valor em Wikidata
Actividade
Campo de traballoActuación Editar o valor em Wikidata
Ocupaciónactor de dobraxe , actor , guionista , actor de teatro , actor de cinema , actor de televisión , director de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1999 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Obra
Obras destacables
Familia
IrmánsHallie Kate Eisenberg (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm0251986 Allocine: 89775 Rottentomatoes: celebrity/jesse_eisenberg Allmovie: p311020 TCM: 901643 TV.com: people/jesse-eisenberg IBDB: 71459
BNE: XX4991785 Musicbrainz: e93f6016-2423-4c7e-9b5d-49b4b7b91ce9 Songkick: 3099411 Discogs: 3244510 WikiTree: Eisenberg-124 Editar o valor em Wikidata

Filmografía

editar
Ano Título Personaxe Notas
1999 Get Real Kenny Green Serie de televisión - 22 episodios
2001 Lightning: Fire from the Sky Eric Dobbs Telefilme
2002 Roger Dodger Nick
The Emperor's Club Louis Masoudi
2004 The Village Jamison
2005 The Squid and the Whale Walt Berkman
Cursed Jimmy Myers
2007 The Education of Charlie Banks Charlie Banks
The Hunting Party Benjamin Strauss
One Day Like Rain Mark
The Living Wake Mills Joaquin
2009 Some Boys Don't Leave Rapaz Curtametraxe
Adventureland James Brennan
Zombieland Columbus
2010 Holy Rollers Sam Gold
Camp Hope Daniel
Solitary Man Daniel Cheston
The Social Network Mark Zuckerberg
2011 Rio Blu Voz
30 Minutes or Less Nick Davis
Saturday Night Live El mesmo Convidado
2012 Why Stop Now Eli Bloom
Free Samples Tex
To Rome with Love Jack
The Double
The Newsroom Eric Neal Serie de televisión - 1 episodio
Voz
2013 Now You See Me Atlas
2014 Rio 2 Blu Voz

Véxase tamén

editar

Ligazóns externas

editar