Jan Decleir

actor belga

Jan Amanda Gustaaf Decleir, nado o 14 de febreiro de 1946 en Niel, é un actor belga de cine e teatro.

Jan Decleir
Jan Decleir en agosto de 2009 no Jazz Middelheim.
Nome completoJan Amanda Gustaaf Decleir
Nacemento14 de febreiro de 1946 (78 anos)
LugarNiel, Bélxica Bélxica
NacionalidadeBélxica
EtniaPobo flamengo
Educado enAcademia Real de Belas-Artes da Antuérpia
FillosJenne Decleir, Sophie Decleir e Flor Decleir
ProfesiónActor
Na rede
IMDB: nm0213912 Allocine: 15831 Allmovie: p219436
Musicbrainz: e2b88207-86e4-4a0b-a506-723e6b3df950 Discogs: 557613 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

Filmografía editar

  • Heeft geleden onder Pontius Pilatus (1966)
  • Geboorte en dood van Dirk Vandersteen jr. (1968)
  • Het huis met de maskers (1968)
  • De meeuw (1968)
  • Klucht van de brave moordenaar (1969)
  • Koning Lear (1969)
  • Het Helleschip (1969)
  • Zeven miljoen molekulen (1970)
  • De Familie Tot (1971)
  • Mira (1971)
  • August, August, August (1971)
  • Rolande met de bles (1972)
  • De Loteling (1973)
  • De Vrek (1974)
  • Verloren maandag (1974)
  • Verbrande burg (1975)
  • Pallieter (1976)
  • De man in de rok en de man zonder (1976)
  • Niet alle dieven komen ongelegen (1976)
  • Als schilders konden spreken (1976)
  • Une page d'amour (1978)
  • Doodzonde (1978)
  • De proefkonijnen (1979)
  • Grueten broos (1979)
  • Le Grand Paysage d'Alexis Droeven (1981)
  • Twee vorstinnen en een vorst (1981)
  • Tijd om gelukkig te zijn (1982)
  • Het verleden (1982)
  • Toute une nuit (1982)
  • Maria Danneels (of het leven dat we droomden) (1982)
  • Zware jongens (1984)
  • De Loteling (1984)
  • John The Fearless (1984)
  • De Leeuw van Vlaanderen (1985)
  • Het gezin van Paemel (1986)
  • De Tijger (1988)
  • Het eerste mirakel van kindeke Jesus (1988)
  • Het sacrament (1990)
  • Koko Flanel (1990)
  • Dilemma (1990)
  • Anchoress (1993)
  • Daens (1993)
  • Beck - De gesloten kamer (1993)
  • Antonia (1995)
  • Camping Cosmos (1996)
  • Karakter (1997)
  • S. (1998)
  • Taming the Floods (1999)
  • Retour Den Haag (1999)
  • Molokai: The Story of Father Damien (1999)
  • Shades (1999)
  • Kruimeltje (1999)
  • Running Free (2000)
  • Lijmen/Het Been (2000)
  • Mariken (2000)
  • De omweg (2000)
  • De verlossing (2001)
  • Villa des Roses (2002)
  • Hop (2002)
  • Brush with Fate (2003)
  • Rosenstraße(2003)
  • Supertex - Eine Stunde im Paradies
  • Till Eusterspiegel (2003)
  • Vlucht der verbeelding (2003)
  • De Zaak Alzheimer (2003)
  • L'Autre (=The missing) (2003)
  • De passievrucht (2003)
  • Edelweißpiraten (2004)
  • De kus (2004)
  • Off screen (2005)
  • Een Ander Zijn Geluk (2005)
  • Verlengd weekend (2005)
  • Het Paard van Sinterklaas (2005)
  • Kruistocht in Spijkerbroek(2005)
  • Wolfsbergen (2007)
  • Man zkt vrouw (2007)
  • Loft (2008)
  • Les Barons (2009)
  • De schaduw van Bonifatius (2010)
  • Nova Zembla (2011)

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar