Iwan Rheon

Actor

Iwan Rheon, nado en Carmarthen o 13 de maio de 1985, é un actor e cantante galés. É coñecido por interpretar a Simon Bellamy en Misfits e a Ramsay Bolton na serie da HBO Game of Thrones.

Iwan Rheon
Iwan Rheon by Gage Skidmore.jpg
Rheon en xullo de 2016.
Nacemento13 de maio de 1985 (35 anos)
LugarCarmarthen, Gales Gales
NacionalidadeReino Unido e Gales
Educado enLondon Academy of Music and Dramatic Art e Ysgol Gyfun Gymraeg Glantaf
ProfesiónActor, cantante e guitarrista
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cine e televisión
Ano Título Papel Notas
2002–2004 Pobol y Cwm Macsen White
2009–2011 Misfits Simon Bellamy Principal, 21 episodios
2010 Coming Up Luka
2010–2012 Grandma's House Ben Theodore 2 episodios
2011 Secret Diary of a Call Girl Lewis
2011 Resistance George
2011 Wild Bill Pill
2012 The Back of Beyond Petesy Curtametraxe
2012 Wasteland Dempsey
2013— Game of Thrones Ramsay Snow/Bolton
2013 Libertador Daniel O'Leary
2013— Vicious Ash Weston
2013 Darkside The Boy Obra de radio baseada no álbum de Pink Floyd The Dark Side of the Moon.
2014 Our Girl Smurf
2015 Residue Jonas

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar