Inês Galvão

actriz brasileira

Inês Galvão, nada en Juiz de Fora o 10 de xuño de 1959, é unha actriz brasileira.

Inês Galvão
Nacemento10 de xuño de 1959
LugarJuiz de Fora
NacionalidadeBrasil
Cónxuxe(s)Luís Carlos Tóffoli (1991–2016)
Profesiónactriz e actriz de cinema
Na rede
IMDB: nm0303515 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

TelevisiónEditar

  • 1978/1980 - Planeta dos Homens - Varios Personagens
  • 1981/1982 - Viva o Gordo - Varios Personagens
  • 1983 - Eu Prometo - Tetê
  • 1984 - Meu Destino É Pecar - Alice Santa Rita
  • 1984 - Rabo de Saia - Veridiana
  • 1986 - Roda de Fogo - Bel
  • 1988 - Bebé a bordo - Soninha
  • 1989 - O Sexo dos Anjos - Luíza
  • 1990 - Rainha da Sucata - Manon[1]
  • 1990 - Lua Cheia de Amor - Rosilene
  • 1991 - Vamp - Joana
  • 1992 - Perigosas Peruas - Joaninha
  • 1994 - Quatro por Quatro - Marta Rocha
  • 1996 - Vira-Lata - Marilyn Efigênia
  • 2000 - Uga-Uga - Tânia

FilmesEditar

  • 1997 - O Noviço Rebelde ....Laura[2]
  • 1997 - Mangueira - Amor à Primeira Vista

NotasEditar

  1. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 02 de outubro de 2013. Consultado o 09 de marzo de 2018. 
  2. Cinemateca Brasileira Acquária [https://web.archive.org/web/20200531023435/http://cinemateca.org.br/wp-content/uploads/2018/12/bases.jpg Arquivado 31 de maio de 2020 en Wayback Machine. [em linha]]