Abrir o menú principal
Illapu con Telefunken, en 2009

Illapu é unha banda chilena de folk e música andina, formada en 1971 en Antofagasta.

DiscografíaEditar

Álbums de estudoEditar

  • Música andina – 1972
  • Illapu (reeditado como Chungará) – 1975
  • Despedida del pueblo – 1976
  • Raza brava – 1977
  • Canto vivo – 1978
  • El grito de la raza (primera versión inédita) – 1979
  • El canto de Illapu – 1981
  • Y es nuestra – 1982
  • De libertad y amor – 1984
  • ...Para seguir viviendo – 1988
  • Vuelvo amor... vuelvo vida – 1991
  • En estos días – 1993
  • Multitudes – 1995
  • Morena esperanza – 1998
  • Illapu (reeditado como Ojos de niño) – 2002
  • Vivir es mucho más – 2006

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar