Hot Hot Heat

Hot Hot Heat é unha banda de indie rock canadense procedente de Victoria, Columbia Británica, formada no ano 1999. Está composta por Steve Bays (vocalista e teclista), Paul Hawley (batería), Dustin Hawthorne (baixista) e Luke Paquin (guitarrista).

Hot Hot Heat
Hot Hot Heat (1659559709).jpg
OrixeVictoria, Columbia Británica, Flag of Canada.svg Canadá
Período1999 - presente
Xénero(s)rock alternativo, indie rock, dance-punk, New Wave, post-punk revival
Selo(s) discográfico(s)Dangerbird, Dine Alone, Sire, Warner Brothers
MembrosSteve Bays
Paul Hawley
Luke Paquin
Louis Hearn
Antigos membrosDante DeCaro
Dustin Hawthorne
Matthew Marnik
Jimmy Sweet
Parker Bossley
Artistas relacionadosFake Shark - Real Zombie!, Mounties, Johnny and the Moon, Fur Trade
Páxina webhothotheat.com

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Knock Knock Knock EP 2002 Sub Pop Records
Make Up the Breakdown 2002 Sub Pop Records
Elevator 2005 Sire Records
Happiness Ltd. 2007 Sire Records/Warner Music
Future Breeds 2010 Dangerbird, Dine Alone
Hot Hot Heat 2016 Kaw-Liga Records, Culvert Music

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar