Henry Cele

Henry Cele, nado o 30 de xaneiro de 1949 en Durban, Suráfrica e finado o 2 de novembro de 2007 na mesma cidade, foi un actor surafricano.

Henry Cele
Nome completoHenry Cele
Nacemento30 de xaneiro de 1949
LugarDurban, Sudáfrica Suráfrica
Falecemento2 de novembro de 2007 (58 anos)
LugarDurban, Sudáfrica Suráfrica
CausaDoenza infecciosa
NacionalidadeSuráfrica
EtniaZulú
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Filme Personaxe Notas
1986 Shaka Zulu Shaka Televisión (Parte 1)
1987 Shaka Zulu Shaka Filme
1988 Mercenary Fighters Jaunde
Rage to Kill Wally Arn
1990 The Rutanga Tapes Samaani
In the Name of Blood Pheto
Schweitzer Oganga
Blind Justice Kamisu
1991 Curse III: Blood Sacrifice Mletch
The Last Samurai Xeneral Rebelde
1993 Point of Impact Titus
1996 The Ghost and the Darkness Mahina
2001 Shaka Zulu: The Citadel Shaka Telefilme

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar