Helms Alee

Helms Alee é unha banda estadounidense de sludge metal formada no ano 2007.[1] Baseada en Seattle, Helms Alee está composto por Ben Verellen, antigo membro de Harkonen e Roy,[2] Dana James e Hozoji Margullis. Helms Alee publicou cinco álbums de estudio, Night Terror (2008) e Weatherhead (2011), a través de Hydra Head Records, e Sleepwalking Sailors (2014), Stillicide (2016), e Noctiluca (2019) a través de Sargent House (selo co cal asinou no ano 2013).[3] "Helms Alee" é un termo náutico, incluído nos comandos para virar un veleiro.

Helms Alee
Helms Alee.jpg
Helms Alee actuando na Sala Capitol de Santiago de Compostela en 2015
OrixeSeattle, Washington, Flag of the United States.svg
Período2007 - presente
Xénero(s)sludge metal, noise rock, post-hardcore
Selo(s) discográfico(s)Hydra Head, Sargent House
MembrosDana James
Hozoji Margullis
Ben Verellen
Artistas relacionadosHarkonen, Roy
Na rede
Bandcamp
Facebook: HelmsAlee Twitter: HelmsAleeMusic Instagram: helmsaleemusic Tumblr: helmsaleemusic MySpace: helmsaleemusic Bandcamp: helmsalee Spotify: 11O8jS9NNmewQkpiGXu0eb Musicbrainz: 86f45ba7-c21a-466d-aaf8-6bde7f13a71a Songkick: 591852 Discogs: 1313942 Allmusic: mn0001657722 Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Night Terror 2008 Hydra Head
Weatherhead 2011 Hydra Head
Sleepwalking Sailors 2014 Sargent House
Stillicide 2016 Sargent House
Weatherhead 2019 Sargent House

NotasEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar